1. Acasa
 2. >>
 3. BLOG
 4. >>
 5. Tratament Carii
 6. >>
 7. Cum aleg cabinetul stomatologic?

Cum aleg cabinetul stomatologic?

Continut:
  Add a header to begin generating the table of contents
  wondering

  Daca iti doresti sa ai parte de o experienta pozitiva intr-un cabinet stomatologic si vrei sa te asiguri ca medicii care te trateaza sunt buni profesionisti, iti recomandam sa te documentezi inainte de a-ti alege dentistul. Pentru a alege un cabinet stomatologic bun din toate punctele de vedere, este bine sa fii atent la mai multe aspecte.

  Sfaturi pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi cabinetul stomatologic

  In primul rand, intereseaza-te de tratamentele pe care le efectueaza medicii la cabinetul respectiv. Asigura-te ca gama este una variata si include cat mai multe optiuni si tratamente de care ai putea avea nevoie. Spre exemplu, daca iti doresti un aparat dentar invizibil exista posibilitatea ca nu toate cabinetele dentare sa puna la dispozitie un astfel de tratament de indreptare a dintilor.

  Un alt lucru foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cabinetul stomatologic este experienta medicilor dentisti. Poti afla mai multe detalii accesandu-le canalele de retelele sociale sau website-ul. In general, orice cabinet stomatologic are pe site informatii despre echipa de medici specialisti care lucreaza acolo, dar si informatii despre realizarile echipei, despre procedurile uzuale sau cele inovatoare care se derulează la cabinetul stomatologic si, bineinteles, despre costurile acestora. Cabinetul Stomatologic Dr. Rosca se mandreste cu medici dentisti in toate ariile de specializare, dar si cu o vasta experienta in tratarea problemelor dentare uzuale sau mai complicate, care necesita interventii chirurgicale complexe.

  Atunci cand esti in cautarea unui cabinet stomatologic, iti recomandam sa te interesezi si despre dotarile acestuia. Tehnologia in acest domeniu avanseaza cu rapiditate, iar noua aparatura disponibila face ca experienta vizitei la dentist sa fie una cu un disconfort redus, de mai scurta durata si cu rezultate pe termen lung.

  femeie pe scaun in cabinetul stomatologic

  La Cabinetul Stomatologic Dr. Rosca medicii dentisti folosesc aparatura de ultima generatie. Amprentarea traditionala a fost inlocuita cu scanarea digitala orala pentru a reduce disconfortul resimtit de pacienti, dar si pentru o mai buna imagine asupra problemelor dentare existente. Aceasta tehnica vine la pachet cu mai multe avantaje, printre care se numara si rapiditatea executiei unei amprente orale. Odata ce aparatura a scanat dintii, fisierul rezultat este trimis instant prin intermediul emailului unui tehnician dentar. Astfel, durata realizarii unui implant sau a unei proteze este cu mult redusa.

  Materialele folosite de medicul stomatolog in realizarea tratamentelor dentare sunt si ele foarte importante. Daca acestea sunt de buna calitate, lucrarile efectuate vor avea o durata de viata mai lunga. Astfel, vei economisi nu doar timp, ci si bani, avand garantia unui tratament de durata, executat de un profesionist. Asta se traduce intr-un timp redus de frecventare a cabinetului stomatologic si un disconfort pe o perioada mai scurta. Pentru a afla mai multe despre materialele folosite la cabinetul Dr. Rosca, poti contacta echipa pentru a primi toate detaliile de care ai nevoie.

  O importanta deosebita trebuie sa o acorzi alergiilor. Daca te stii alergic la anumite substante, trebuie sa anunti inca de la inceput medicul dentist despre natura lor. Poti evita astfel situatii nefericite care se pot agrava in scurt timp.

  Intr-un cabinet care pune siguranta pacientului pe primul plan, medicii iti vor arata inainte de ultilizare acele si aparatura sterila și vor folosi intodeauna materialele certificate medical. Daca materialele utilizate pentru lucrari dentare sunt contrafacute sau de calitate inferioara, te poti supune unor riscuri foarte mari. Pot exista situatii in care organismul sa respinga materialele contrafacute si astfel sa fii nevoit sa refaci lucrarea, pierzand mai mult timp si resurse financiare.

  Alege un cabinet stomatologic cu o echipa prietenoasa care sa iti explice pas cu pas ce presupune tratamentul de care ai nevoie si care sa iti ofere sfaturi despre o mai buna igiena orala.

  Igiena cabinetului si a medicului stomatolog trebuie sa fie exemplara. Asigura-te ca medicul utilizeaza intotdeauna manusi de protectie, halat si masca de unica folosinta in timpul tratamentelor, lucrarilor sau in cazul unui simplu consult. De asemenea, este absolut necesar ca instrumentele utilizate de medicul dentist sa fie sterilizate sau de unica folosinta. In acest fel sunt reduse sansele de a contacta infectii si boli.

  Daca nu cunosti niciun cabinet stomatologic, poti cere recomandarea unui prieten sau fa o cercetare minutioasa pe Internet sau printre cunoscuti. Cere cat mai multe detalii despre igiena, eficienta medicului dentist, disconfortul resimtit in timpul aplicarii tratamentului si asa mai departe.

  copil care zambeste in timpul unui control stomatologic

  Unde merg pentru un consult stomatologic?

  Cabinetul Stomatologic Dr. Rosca respecta toate normele de igiena, dispune de aparatura moderna, are in echipa medici dentisti cu experienta si practica preturi accesibile. Medicii nostri sunt specializati in toate ramurile stomatologiei si ofera servicii dintre cele mai diverse. Efectuam cele mai uzuale tratamente precum extractii, proteze dentare, tratamente pentru carii, implanturi dentare, fatete, tratamente de albire a dintilor, detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si AirFlow si multe altele. De asemenea, efectuam si tratamente complexe, ce implica chirurgie orala.

  Echipa noastra are un nivel ridicat de competente si se afla intre-o continua perfectionare. Pentru a afla mai multe detalii despre noi, despre aparatura de care dispunem, despre tratamentele pe care le efectuam sau pentru a face o programare, te rugam sa ne contactezi. Gasesti Cabinetul Stomatologic Dr. Rosca pe Bulevardul Drumul Taberei, nr. 14, sector 6, Bucuresti, in zona Favorit.

  Alte Articole

  Aboneaza-te la NEWSLETTER

  Afla ultimele noutati si promotii oferite de
  Cabinetul Stomatologic Dr Rosca