1. Acasa
  2. >>
  3. Tratamente Stomatologice
  4. >>
  5. Terapie restauratoare – Tratament...

Terapie restauratoare – Tratament Carie

Continut:

Tratament Carie

Cabinetul Stomatologic Dr Rosca iti pune la dispozitie o echipa completa, calificata in toate ramurile stomatologiei si care te poate ajuta sa previ si sa tratezi caria sau durerea de dinti.

Ce este Ondoterapia?

Odontoterapia este specialitatea ce trateaza leziunile carioase (tratament carie) si necarioase (tratament fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara) ale dintelui.  Aceasta restabileste integritatea dentara (functionala si estetica) prin aplicarea obturatiilor coronare (plombe).

Caria poate fi de mai multe tipuri si uneori poate fi tratata cu o simpla plomba. Cand ajungi prea tarziu la dentist, caria evolueaza, iar cand depaseste suprafata dentara si se extinde si la nivelul nervului, aveam de-a face cu o carie complexa.

De aceea este bine sa faci un control la fiecare 6 luni si sa nu astepti pana incepe sa te doara dintele.

Unde poti trata caria?

Daca locuiesti in Bucuresti, in sectorul 6, in zona Drumul Taberei, Orizont, Favorit sau Moghioros, este cu atat mai simplu pentru ca esti foarte aproape de Cabinetul Stomatologic Dr Rosca.

In plus, programul nostru de lucru este foarte amplu. Daca esti o persoana matinala, putem trata caria, sau putem pune plomba de dimineata incepand cu ora 9, iar daca esti ocupat, poti veni dupa servici pentru ca ne vei gasi aici pana seara la orele 20.

Alte servicii Stomatologice

formular

Programare

Programarea se poate face telefonic la numarul

sau completati formularul.

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Afla ultimele noutati si promotii oferite de
Cabinetul Stomatologic Dr Rosca