1. Acasa
  2. >>
  3. Testimoniale

Testimoniale

Recenzii Pacienti

Sunt foarte mulțumită de serviciile de care am beneficiat la Clinica Stomatologică din Drumul Taberei. Doamna doctor Raluca Roșca, un om deosebit și un profesionist desăvârșit mi-a făcut 6 implanturi in 2017, simtindu-mă foarte bine după operație, neavând nici o problemă până în prezent. O recomand cu căldură tuturor celor care doresc să facă astfel de intervenții.

Ghizdeanu Carmen Pacient

Aflat intr-o locatie usor de accesat cu masina proprie sau cu transportul public, la cabinetul doamnei doctor Raluca Rosca am beneficiat de tratamente stomatologice de cel mai inalt nivel. Promptitudinea, materialele de inalta calitate si profesionalitatea greu de egalat a intregii echipe sunt atributele unui cabinet stomatologic la care merg fara teama. Recomand cu incredere.

Racaru Gabriel Pacient

Am 3 implanturi dentare și o extracție de măsea de minte făcute de doamna Roșca. Nu am simțit niciodată durere în timpul intervenției și nici după iar calitatea implanturilor este una de excepție. Recomand cu încredere!

Stoian Laura Pacient

 Într-un moment de incertitudine privind calea de urmat pentru a rezolva o problema stomatologica, am cunoscut doua femei absolut minunate. Una dintre acestea este dna dr. Roșca.
Ii mulțumesc pentru profesionalismul și empatia de care a dat dovadă, pentru optimismul și calmul cu care îmi vorbește și pentru atmosfera destinsă din cabinet, chiar și acum când panica își face loc în unele cabinete medicale.

Roman Daniela Pacient

Super profi si radare mare cu pacienti solicitanti :), Recomand!

Alina Ionescu Pacient

Atenția sporita și comunicarea foarte bună au facut ca intervențiile stomatologice executate de dna dr. Andreea Ciolacu sa fie o experienta neașteptat de plăcută și cu disconfort minim. De asemenea am fost informat complet și pe înțelesul meu de situația dentara și am primit și sfaturi totul intr-un mod foarte prietenos.

Mihai Popescu Pacient